Marca are mai mult de 20 de ani de istorie în producţia de suplimente de nutriţie pentru sportivi şi în distribuţia acestora. Acest brănd este printre puţinele care comercializeaza doar produse de cea mai înalta calitate şi are linii de producţie dintre cele mai avansate din lume. BioTech este un top-brănd din multe ţări.

BioTech USA

Începand cu anul 1999, în afara de dezvoltarea de produse, compania a început fabricarea produselor şi în Europa, bazate pe cererea pieţei. Sportivii şi culturiştii joacă un rol important în succesul BioTech USA, datorita lor brăndul s-a menţinut într-o poziţie de top pe piaţa în peste 44 de ţări din întreaga lume.

Vezi produse

Produsele Scitec Nutrition necesită poate cea mai nesemnificativă introducere, deoarece pe parcursul ultimilor ani şi-au creat o reputaţie imaculată – fiind cunoscute de toată lumea şi folosite cu încredere.

Scitec Nutrition

Calitatea garantată şi testate pe trei nivele, folosirea de materii prime de cea mai buna calitate. Echipa de cercetători şi medici ai firmeifac posibila ca produsele prezentate să fie la nivelul cerinţelor actuale, fiind întodeauna în faţa produselor competitive prezente de pe piaţa.

Pentru a obţine rezultate fantastice într-un timp relativ scurt, cu puţin efort, nu trebuie să goliţi buzunarele, produsele sunt accesibile pentru toată lumea.

Vezi produse

Un producător de aditivi alimentari de calitate înaltă și nutriție sportivă, precum și de alimentație dietetică și complexe de vitamine-minerale. Asortimentul de produse oferă o gamă largă atât profesioniștilor, cât și amatorilor care își doresc să se mențină in formă și să ducă un mod de viață activ.

OstroVit

Producerea este executată cu echipamente de tehnologie inaltă, în conformitate cu cele mai recente realizări ale științei și tehnologiei din industria alimentară. Fiecare produs realizat pe piată este testat în conformitatea cu standardele GHP și GMP, precum și cu cerințele UE.

Vezi produse

Înființată în 2011, Haya Labs este în prezent principalul producător și distribuitor global de suplimente nutriționale de înaltă calitate pentru sănătate și sport. Sediul central al companiei este situat în SUA și recent a fost deschis un birou la Londra pentru reprezentare și distribuție în Europa. Produsele corespund tuturor standardelor UE privind industria alimentară.

Haya Labs

Haya Labs păstrează o reputație impecabilă, care este rezultatul muncii, disciplinei și concentrării. "Urmărim detaliat, fiecare nouă tendință care apare în industria suplimentelor alimentare și studiem cu atenție potențialul aceștia. În același timp, căutăm inspirație pentru produsele noastre din medicamentele colectate din diferite culturi din întreaga lume." O scurtă prezentare a gamei va arăta fără îndoială că compania intenționează să combine tradiția cu inovația.

Vezi produse

Inca din 1968 firma Now Foods isi mentin o pozitie fruntasa in industria suplimentelor nutritive. Este o firma de familie, deci se pune valoare foarte mare pe continuitate, etica fata de client si calitate. Deci, cand cumperi un produs Now Foods te poti baza pe faptul ca firma nu a aparut ieri sa dea un tun si sa dispara maine, cum vedem in alte situatii. Aceste suplimente au trecut proba timpului, ceea ce este un lucru foarte important. Cele mai multe produse sunt 100% naturale, fara aditivi artificiali.

Now Foods

Se fac peste 15000 de teste pe luna: fabrica include laboratoare de testare in care lucreaza peste 140 de specialisti si in care s-au investit peste 40 de milioane de dolari, se testeaza fiecare lot (materie prima si produse finite), de fiecare data. Pe langa ingrediente active se pot detecta contaminanti (metale grele, pesticide etc.). Pana la concentratii de ppt (parti la trilion). Exista inclusiv capacitatea sa fie identificate individual strain-urile (subspeciile) de probiotice.

Vezi produse

Optimum Nutrition a fost fondată în anul 1986 de către frații Tony și Michael Costello. Frații antreprenori au văzut oportunitatea și necesitatea de a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea și viziunea inovatoare în industria de nutriție sportivă. Brand-ul a fost gata pentru a satisface cele mai înalte cerințe. După mulți ani de succes își reflectă poziția dominantă.

Optimum Nutrition

Marca are linii de producție moderne care ocupă mai mult de 500000 de metri pătrați de suprafață de lucru. Fabrică produse nutriționale pentru sportivi din fiecare categorie. Fie că este vorba de batoane proteice, băuturi proteice, băuturi RTD, vitamine, minerale și plante medicinale pentru o nutriție optimă.

Vezi produse

Everbuild Nutrition cuprinde suplimente pentru creșterea musculara, slabire, si pentru imbunatatirea performantelor sportive. Toata gama de produse este testata din punct de vedere nutrițional si respectă in totalitate reglementarile privind legislatia suplimentelor nutritive.

Everbuild Nutrition

Gama ofera produse care nu numai ca au devenit preferate de sportivi si antrenori, ci si de oameni care pur si simplu doresc sa ramana in forma, sa-si imbunatateasca sanatatea si vitalitatea.

Vezi produse

Cloma Pharma ocupă poziția de lider printre producătorii de complexe de ardere a grăsimilor și preparate pentru corectarea siluetei. Pozitia de frunte a companiei se datorează faptului că toate arzătoarele sale de grăsimi ECA funcționează într-adevăr și vă permit să obțineți silueta mult dorită. Toate componentele sunt selectate astfel încât să stimuleze interactiunea intre ele și să se combine în mod ideal unul cu celălalt.

Cloma Pharma

Dacă nu ați experimentat niciodată efectul produselor termogene, rezultatele acestora va vor depăși toate asteptarile dumneavoastre. Aceste arzătoare de grăsime au un efect puternic și specific asupra corpului, permițându-vă să creați o producție maximă de energie în corpul dumneavoastră, cu o pierdere optimă zilnică în greutate. Când cumpărați un arzător de grăsime ECA, nu trebuie să uitați că acestea sunt cei mai puternici reprezentanți ai pieței de ardere a grăsimilor și au un număr de efecte secundare. Aflați mai multe despre cum să utilizați și posibilele efecte secundare al acestor arzătoare de grăsime pe pagina de descriere a produsului.

Vezi produse

«Balkan Pharmaceuticals» este o companie farmaceutică, fondată în 2006. Misiunea companiei este să ajute oamenii să trăiască mai mult, să fie mai sănătoşi şi mai fericiţi. Pentru asta, compania utilizează cele mai noi rezultate ale cercetărilor în domeniul farmaceutic, produce şi oferă preparate de înaltă calitate pentru prevenirea şi tratamentul diferitor afecţiuni.

Balkan Pharmaceuticals

Compania a investit milioane de euro în construcţia noii fabrici din comuna Sîngera. Aceasta dispune de instalații și sisteme performante, unice în Moldova, corespunde tuturor cerinţelor GMP. Fabrica permite creşterea semnificativă a volumului de producţie şi extinderea pe piaţa CSI şi a Uniunii Europene.

Vezi produse

Universal Nutrition oferă suplimente nutritive de ultimă generație sportivilor și culturiștilor de performanță din toată lumea, din 1977.

Animal

Suplimentele Animal dezvoltate de Universal Nutrition sunt mai mult decât un brand: reprezintă un stil de viață, progres și creștere continuă. Gama de suplimente a luat nastere in anul 1983 pe strazile instrustriale ale New Jersey-ului.

Vezi produse

×

TOP