Slăbire și definire
Produse speciale care permit minimizarea stratului de grasimi, obținerea unui corp ferm, îmbunătățirea reliefului muscular, dobândirea unei schițe venoase. Mecanismele primare ale acțiunii arzătorilor de grăsime: activarea metabolismului, inhibarea poftei de mâncare, reducerea absorbției grăsimilor și a carbohidraților din sistemul digestiv, blocarea sintezei de grăsimi în țesutul adipos și îndepărtarea excesului de lichid.
Acidul linoleic conjugat (CLA) – o substanță naturală, are următoarele proprietăți: accelereaza metabolismul, ajuta la reducerea depozitelor de grasime, scade nivelul de colesterol si trigliceride, ajuta la construirea si mentinerea reliefului muscular; are efect anti-cancerigen, întărește sistemul imunitar, reduce rezistența la insulină, reduce și ameliorează simptomele astmului; reduce riscul reacțiilor alergice alimentare. CLA este similar chimic acidului omega-6 linoleic – LA, dar, în unele moduri importante, prezintă proprietăți opuse: nu stimulează procesul de formare a lipidelor în țesutul adipos (suprimă acest proces), nu promovează creșterea neoplasmelor (este un inhibitor al procesului de formare a tumorii), nu face colesterolul mai susceptibil la oxidare (asigură stabilitatea acestuia). O concluzie serioasă: un exces de LA în asociere cu un deficit de CLA este o combinație dăunătoare pentru sănătate.
Carnitina activează metabolismul grăsimilor: transportă acizii grași în matricea mitocondrială, unde distrugerea lor are loc cu eliberarea de energie, are efect anabolic, antihipoxic și antitiroid, stimulează regenerarea, crește pofta de mincare. In timpul suprasolicitarii mentale, fizice si emotionale sau diferitor boli, stare de stres, in timpul unui efort fizic, femeilor insarcinate si in timpul alaptarii necesitatea de carnitina poate fi marita de citeva ori, de exemplu: doza zilnică de carnitină in pezenta unui efort fizic marit este de 1500-3000 mg.
Acid linoleic conjugat Carnitină Arzătoare cu conținut complex