Beneficii

  Acoperim tot teritoriul Moldovei.

  În condițiile în care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, vă vom oferi opțiunea de a cumpara un alt produs de o calitate și la un preț echivalent cu cel solicitat.

««CityExpress» oferă servicii de curierat

SportPitt.MD oferă livrarea suplimentelor nutritive, asta vă aduce simplitate, eficiență și comfort în viața dvs. Nu cred că mai consideram un drum pănă la magazin un motiv de sărbatoare, mai ales dupa opt ore de muncă la birou care se pot transforma și în zece, urmate de o călatorie cu peripeţii spre casa, cu mașina pe străzile congestionate și pline de claxoane și șoferi nervoși. După ore întregi de labirint printre rafturi, trebuie să gasiți un loc de parcare. «Timpul înseamnă bani», iar motto-ul consumatorului modern este «maxim de comfort cu minim de efort».

Termeni și condiții

  Comenzile online sunt procesate pe o schemă individuală: luni–vineri de la 10:00 până la 16:40, comenzile perfectate sâmbăta şi duminica vor fi prelucrate în prima zi de lucru după zilele de odihnă.

Costurile și timpul de livrare

  Livrare obișnuită în raza mun. Chişinău – 40 lei, se efectuează în termen de 24 de ore, p-u comenzile preluate pana la ora 16:40, livrare gratuită se efectuează p-u comenzile de la 500 lei.

  Livrare urgentă în raza mun. Chişinău – 60 lei, se efectuează în termen de 3 de ore, p-u comenzile preluate pănă la ora 13:00.

  Livrare în raza Moldovei – 80 lei, se efectuează în termen de 48-72 de ore.

  Plata numerar se face în lei către comisionarul care efectuează livrarea, în momentul primirii produselor comandate.

×

TOP