Iso Whey Zero Clear

Ambalaj: 454 g – indisponibil

Preț nou: 600 L
800 L

PREZENTARE PRODUS

  • O sursă excelentă de izolat proteic din zer sub forma unei băuturi răcoritoare;
  • Această sursă de proteine are un gust senzațional, care cu siguranță va satisface poftele chiar și celor mai pretențioși gurmanzi;
  • Poți alege gustul preferat: «lămâie», «piersic cu ceai rece» sau «fructe tropicale»;
  • Acest produs are o puritate excepțională, nu conține grăsimi, zahăr, lactoză, gluten, ulei de palmier și alte adaosuri nedorite;
  • Poate fi utilizat separat, sau în combinație cu alte suplimente alimentare cum ar fi: creatina, arginina, citrulina, beta-alanina, vitamine, minerale, arzătoare de grăsimi etc.

V-ați săturat de băuturile proteice cu gusturi plictisitoare? Doriți să încercați ceva cu adevărat răcoritor, menținând în același timp aportul de proteine în dieta dvs sportivă ? Vă atragem atenția asupra noului Iso Whey Zero Clear – este o sursă excelentă de proteine, care ne ajută la accelerarea recuperării și creșterii masei musculare, dar ne și bucură cu un gust fermecător al unei băuturi răcoritoare.

Cu excepția consistenței, acest produs este același cocktail proteic cu conținut înalt de izolat de proteine din zer și aminoacizi. Poate fi utilizat atât de sportivii care doresc să crească masa musculară, cât și de persoanele active fizic care doresc să scadă din grăsimea corporală fără a pierde din volumul și calitatea mușchilor.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

O porție = 1 linguriță dozatoare = 25 gr. | 100 gr.:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

Amestecați o porție (25 gr = 1 linguriță dozatoare = 2 linguri de masă pline cu vârf) de pudra proteică cu 300 ml de apă în shaker. Amestecați bine și așteptați o minută până se așează spuma. Poate fi consumat oricând.

×

TOP