Gold Standard 100% Whey

Ambalaj: 900 g, 2270 g

Preț nou: 900 L
1150 L
×
Alegeți ambalajul:

PREZENTARE PRODUS

  • Fabricat în Uniunea Europeană;
  • Izolat proteic din zer microfiltrat;
  • Concentrat proteic din zer ultrafiltrat;
  • Peptide hidrolizate din zer.

De 11 ani consecutivi, produsul castiga premiul pentru «Suplimentul Anului si Concentratul Proteic al Anului» la concursurile prestigioase «Supplement Awards». In anul 2015, produsul a castigat si premiul pentru concentratul proteic cu cel mai bun gust.

Proteina din zer este cunoscuta pentru calitatea ei de a se asimila rapid si pentru ca este o sursa bogata in aminoacizi, care grabesc procesul de refacere a tesutului muscular. Izolatul proteic din zer este cea mai pura forma de proteine din zer si ingredientul principal al Gold Standard 100% Whey. Hidrolizatul din zer este format prin divizarea proteinelor in forme foarte mici, numite peptide cu scopul de a fi asimilate rapid in organism. Izolatul proteic din zer si peptidele din hidrolizat de zer sunt cele mai calitative forme de proteine din zer. 

Fiecare servire de produs are aproximativ 25 grame de proteine cu absorbtie rapida; are un continut scazut de grasimi, colesterol, lactoza.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

100 gr. | porție = 1 măsură ~ 30 gr.:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

Portia este formata din 1 masura. Amestecati 1 masura (~30 grame) cu 200-250 ml apa sau lapte. Se administreaza dupa antrenament.

×

TOP