100% L-Glutamine

Ambalaj: 240 g, 500 g

Preț nou: 380 L
410 L
×
Alegeți ambalajul:

PREZENTARE PRODUS

Suplimentul pentru culturisti, a fost conceput ca un ajutor post-antrenament pentru sportivii ambitiosi care vor performanta, facand din antrenamentele dure un mod de viata. In urma acestor antrenamente grele, in organism scad rezervele de glutamina, astfel incat prin administrarea suplimentului nutritiv, acestea se refac usor si rapid.

Este aminoacidul cel mai abundent din corpul uman si are diverse roluri importante in organism, incepand de la sinteza proteinelor, prevenirea catabolizarii masei musculare si terminand cu regenerarea muschilor. Alaturi de aceste efecte, nu mai putin importante, amintim si sustinerea sistemului imunitar al organismului alaturi de intarirea sistemului digestiv.

Volumizeaza celulele musculare, optimizeaza retentia apei in celulele musculare pastrand in acest fel masa musculara. O administrare a acestui supliment alimentar permite completarea regimului oricarui culturist ,asigurandu-i acestuia masa si forta musculara dorita, odata cu cresterea capacitatii de performanta si previne distrugerea tesutului muscular care poate apare datorita exercitiilor fizice dificile.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

100 gr. | porție = 5 gr.:

MOD DE ADMINISTRARE

Se administreaza o portie de 5 gr. inainte de antrenament si o alta portie imediat dupa.

×

TOP