Hyper Mass

Ambalaj: 65 g, 1000 g, 2270 g, 4000 g,
6800 g

Preț nou: 460 L
600 L
×
Alegeți ambalajul:

PREZENTARE PRODUS

Recomandat începătorilor, produs pentru creşterea masei musculare. Este soluţia completă pentru cei care se antrenează intens şi au nevoie de aminoacizi care se absorb rapid şi de o cantitate suficientă de carbohidraţi pentru ca antrenamentele lor să fie încununate de rezultatele dorite.

Studiile efectuate au demonstrat că solicitările fizice intense ale organismului însoţite de o insuficienţă de BCAA în organism duc la o «canibalizare» a ţesuturilor musculare pentru a se furniza cantitatea necesară de azot. Acest lucru poate fi prevenit printr-un regim alimentar echilibrat care să conţină cantităţile adecvate de proteine şi carbohidraţi. Creatina joacă un rol foarte important în contracţiile musculare. Carbohidraţii şi creatina au un efect sinergetic asupra puterii, rezistenţei şi recuperării muşchilor. Aceste combinaţii vă permit să vă antrenaţi muşchii obţinând rezultate maxime.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 65 gr.:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

2 porţii pe zi / o porţie se obţine prin amestecarea până la omogenizare a 65 gr din produs în 450 ml lapte degresat sau apă plată. O porţie se poate consuma dimineaţa şi una imediat după antrenament, sau seara.

×

TOP