Waxy Maize

Ambalaj: 1000 g

Preț nou: 220 L
320 L

PREZENTARE PRODUS

Waxy Maize Starch (WM) – un carbohidrat complex cu catenă lungă, cu masă moleculară mare, fără zahăr și fără lactoză.

WM poate reface nivelurile de glicogen mai rapid decât dextroza, stimulând creșterea nivelurilor de energie în timp record. Acesta are o masă moleculară mult mai mare decât dextroza și maltodextrina, astfel că trece prin stomac mult mai repede, eliminând riscul de disconfort digestiv și crampele sau senzația de balonare. Deoarece WM este absorbit atât de repede, acesta poate fi consumat cu ușurință ori de câte ori este nevoie de o eliberare rapidă de energie.

WM acționează ca o pompă, absorbind nutrienții odată cu apa în țesutul organic la viteza și osmolalitatea corespunzătoare, în scopul utilizării complete de către organism.

WM este solubil în apă, se amestecă perfect cu un shaker, însă poate fi agitat și consumat imediat. Are un gust neutru și reprezintă un adaos excelent la orice formulă sau consumat individual.

Amidon din porumb cerat:

Are o concentrație ridicată de amilopectină (95-99%) și un procent redus de amiloză (1-5%). Moleculele de amilopectină sunt mai mari, mai grele și mai ușor de digerat de către stomac. Așadar, alimentele care conțin cantități mici de amiloză și multă amilopectină vor fi digerate și absorbite mai rapid.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 2 măsuri = 50 gr.:

  • Valoarea energetică – 169.5 kcal;
  • Grăsimi – 0.0 g;
    • inclusiv acizi grași nesaturați – 0.0 g;
  • Carbohidrați – 43.0 g;
    • inclusiv zahăr – 0.0 g;
  • Proteine – 0.0 g;
  • Sare – 0.05 g.

INGREDIENTE UTILIZATE

Amidon din porumb cerat, aromă, îndulcitori: sucraloză, glicozide steviolice.

MOD DE ADMINISTRARE

Se amesteca 2 măsuri (50 grame) de supliment cu cantitatea dorita de apa intr-un shaker (cu cat puneti mai putin lichid, cu atat amestecul va fi mai consistent). A se administra înainte, după și în timpul efortului fizic, prelungind astfel rezistenta.

×

TOP