Cissus

Ambalaj: 100 caps

Preț nou: 310 L
400 L

PREZENTARE PRODUS

Supliment pe bază de ierburi pentru sănătatea oaselor, articulațiilor și ligamentelor. Substanța activă a suplimentului este extractul plantei «Cissus Quadrangularis». Eficacitatea formulei date a fost demonstrată pe cale experimentală în cadrul cercetărilor efectuate pe voluntari la universitatea din Memphis din statul Tennessee. Produsul nu conține stimulatori ai sistemului nervos central, condroitina, glucozamină și metilsulfonilmetan.

Cissusul cvadrangular – este o plantă, ce aparține familiei grape. Această rudă vindecătoare a strugurilor crește în India și regiunile apropiate, precum și în Africa, Asia de Sud-Est și Peninsula Arabică. A fost folosit ca plantă medicinală din cele mai vechi timpuri. Acesta făcea parte din diverse medicamente concepute pentru tratarea oaselor fracturate, precum și pentru tratarea ligamentelor și tendoanelor deteriorate.

Cercetările moderne au arătat, că la persoanele care folosesc acest produs fracturile osoase se restabilesc mult mai rapid. La fel a fost demonstrat faptul că planta oprește slăbirea țesutului osos cauzată de efectele negative ale cortizolului. Pe lângă toate sa demonstrat faptul că planta ajută la regenerarea țesuturilor conjunctive (ligamente, tendoane etc.), are efect analgezic și tonic.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 2 capsule:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

Se recomandă administrarea 2 capsule pe zi.

×

TOP