DMG

Ambalaj: 100 caps

Preț nou: 290 L
450 L

PREZENTARE PRODUS

Dimetilglicina – aminoacid neproteic, care în mod natural se regăsește în celulele animale și vegetale. DMG se produce în celule ca intermediar în metabolismul colinei în glicină.

Este un remediu tonifiant excelent care lupta împotriva oboselei de zi cu zi, un stimulator energetic absolut inofensiv, care își menține efectul pe parcursul întregii zile. Îmbunătățește activitatea sistemului imunitar, crește rezistența la sportivi, reduce fregventa crizelor epileptice, reduce simptomele autismului, ajută copii care suferă de nevroză obsesională.

Activitatea biologică a DMG este determinată de capacitatea sa de a fi un donator de metil, care este folosit de celule în numeroase reacții biochimice folositoare, cum ar fi în cazul formării fosfolipidelor membranelor celulare; în sinteza aceticolinei – principalul neurotransmițător al memoriei și inteligenței, la fel și a unui neurotransmițător important al sistemului nervos autonom; în reacțiile de neutralizare a toxinelor.

Cel mai impresionant efect al DMG este abilitatea sa de a face față oboselei de zi cu zi, și literalmente de a încărca organismul uman cu energie. Anume această proprietate a DMG este și cauza cererii atât de mari a acestui produs pe piața contemporană. La fel DMG este foarte popular în rîndul sportivilor, datorită capacității sale de a crește rezistență.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 1 capsulă:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

Se recomandă administrarea unei capsule pe zi, preferabil în timpul mesei.

×

TOP