Chocolate Pancake

Ambalaj: 40 g

Preț nou: 25 L
35 L

PREZENTARE PRODUS

  • Produsul este compus din ingrediente inofensive si atent selectate.
  • Conținut înalt de proteine, nivel scăzut de grăsime;
  • Nu are zahăr adăugat, nu conține gluten;
  • Preparare simplă și rapidă.

Pudră pentru pregătirea clătitelor, cu conținut înalt de proteină, cu îndulcitori, fără zahăr adăugat. Doriți ca dieta dumneavoastră să fie gustoasă? Protein Gusto – prezintă linia produselor funcționale cu conținut înalt de proteine și fără zahăr adăugat. Linia dată include mai multe alimente delicioase și nutritive, care se vor încadra perfect în dieta dumneavostră.

Toți iubim clătitele; practic fiecare țară are o rețetă proprie a acestui fel de mâncare. Unica întrebare este cum puteți combina această delicatesă cultă, cu dieta sănătoasă de care vă mențineți. Pudra pentru clătite îmbogățită cu proteine – este o comoară pentru o viață dulce. Conținutul înalt de proteine din produsul dat vă ajută să mențineți țesutul muscular în timpul antrenamentelor, dietei și vieții cotidiene. O porție conține doar 150 de calorii. Produsul este recomandat persoanelor cu intoleranță la gluten, deoarece nu conține gluten și zahăr adăugat. Clătitele noastre se prepară ușor, pot fi mici sau mari, subțiri sau groase... sunteți pregătiți pentru marele carnaval?

Va recomandăm produsul dat dacă:

  • Iubiți experimentele culinare, întrucât pudra pentru clătite poate fi folosită ca bază într-o varietate largă de rețete culinare;
  • Preferați produsele moderne și delicioase cu o preparare rapidă;
  • Nu doriți să renunțați la mâncarea gustoasă nici măcar în timpul dietei.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

O porție = 40 g. | 100 g.:

VEZI COMPOZIȚIA

INGREDIENTE UTILIZATE

Gusto Protein Blend (concentrat proteic din zer, praf de ouă, cazeină, praf de albuș de ou), făină de orez, pudră de cacao, agenți de dospire (bicarbonat de sodiu, pirofosfat de sodiu), aromatizatori, agent de îngroșare (gumă xanthan), îndulcitori (glicoizide steviolice, sucraloză). Fabricat într-o unitate care fabrică produse din ouă, soia și muștar.

MOD DE ADMINISTRARE

Amestecați 40 gr (3 linguri de masă cu vârf) de praf cu 50 ml de apă și lăsați amestecul timp de 1 minută. Această cantitate este suficientă pentru a pregăti 2-3 clătite mici sau 1 mare. Adăugați puțin ulei, și prăjiți clătitele la foc mediu pe ambele părți până se rumenesc (aproximativ 1 minută pe fiecare parte).

×

TOP