Ultra Loss

Ambalaj: 450 g

Preț nou: 440 L
550 L

PREZENTARE PRODUS

  • Produsul este compus din ingrediente inofensive atent selectate;
  • Două surse de proteină: concentrat proteic din zer + cazeină;
  • Conține ulei de palmier presat la rece certificat RSPO;
  • Carbohidrați cu absorbție lentă + fibre dietetice;
  • Nu conține zahăr, lactoză și gluten.

Cocktail cu 50 % conținut de proteină în locul unei mese tradiționale, cu adaos de vitamine, fibre alimentare, carnitină și fermenți pentru digerarea proteinei, acum este disponibil pentru femei într-o versiune îmbunătățită. Gama produselor «FOR HER» a fost creată special, pentru a oferi femeilor un spectru larg de soluții pentru îmbunătățirea figurei. Scopul principal a fost crearea produselor ce nu conțin zahăr, lactoză, conservanți și OMG. Ingredientele active utilizate în produsele noastre de calitate, vă vor ajuta să obțineți progresul. Calea, ce vă conduce spre cea mai prețuită calitate într-o femeie, – încrederea în sine.

Datorită carbohidraților cu absorbție lentă, proteina din produsul dat contribuie la creșterea masei musculare și întărirea țesutului osos. Pe lângă alte vitamine și calciu, produsul conține magneziu, vitamina B12 și niacină. Magneziu participă în sinteza proteinei, activitatea musculară și normalizarea activității sistemului nervos. Niacina și vitamina B12 scad senzația de oboseală.

Mai multă mâncare, mai puține calorii: dorința femeilor este concentrată asupra scăderii în greutate. Amestecat cu apă, Ultra Loss conține doar 106 calorii și se poate încadra perfect în dieta dumneavoastră. Este o alegere perfectă ca înlocuitor al cinei, chiar și în fiecare zi, acum este disponibil în câteva arome ca să rămâneți mereu plăcut surprinși.

Să mănânc, când? Probabil de multe ori ați auzit că secretul unei sănătăți de fier este o alimentație divizată în 4-5 mese pe zi. În zilele de muncă adesea nu avem timp pentru a mânca micul dejun sau prânzul. Iată atunci ne vine în ajutor Ultra Loss. Este necesar doar de a plasa pudra în shaker, de adăugat 300 ml de apă și de amestecat bine pentru a obține un cocktail gustos.

Produsul dat este recomandat pentru:

  • Orice persoană, datorită conținutului de 50% de proteină acesta este o sursă excelentă de substanțe nutritive;
  • Persoanele ce doresc să scadă din greutatea corporală prin micșorarea caloriilor din alimentație;
  • Persoanele cu intoleranță la lactoză.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

O porție = 30 g. | 100 g.:

VEZI COMPOZIȚIA

INGREDIENTE UTILIZATE

Gust Ciocolată: Protein Complex (concentrat proteic din zer, cazeinat de calciu), Ultra Loss Blend [Fibre (inulină), L-carnitină L-tartarat, enzima bromelain, extract de cafea verde, acid hilauronic, coenzima Q10], pudră de cacao, ulei de palmier, Carbohydrate Complex (maltodextrină, amidon de porumb), agent de îngroșare (carboximetilceluloza de sodiu), emulgator (lecitină de soia), Vitamin complex (calciu fosfat, magneziu oxid, acid ascorbic, Acetat de DL-alfa-tocoferol, nicotiniamidă, acetat de retinil, pantotenat de calciu, colecalciferol, mononitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, acid folic, Biotină, cianocobalamină), sare, aromatizatori, îndulcitori (sucraloză, glicozide steviolice), regulator de aciditate (tartrat de sodiu).

MOD DE ADMINISTRARE

Amestecați o porție (30 grame = 1 linguriță dozatoare = 3 linguri de masă) cu 300 ml de apă. A se administra o dată pe zi în locul mesei.

×

TOP