Iso Whey Zero

Ambalaj: 25 g, 500 g, 908 g, 2270 g

Preț nou: 450 L
570 L
×
Alegeți ambalajul:

PREZENTARE PRODUS

  • Ingredientul principal – Native Whey Isolate;
  • Conținut înalt de proteine;
  • Absorbție rapidă și ușoară;
  • Cu adaos de aminoacizi: glutamină și BCAA;
  • Nu conține zahăr, lactoză, gluten, conservanți și aspartam;
  • Se potrivește perfect sportivilor care au intoleranță la lactoză.

Rezultatele încep de la ingredientele principale. Native Whey Isolate este produs direct din lapte proaspăt prin metoda pasteurizării urmată de micro și ultrafiltrarea la temperaturi scăzute, după care este pulverizat într-o cameră specială de uscare. Datorită acestei proceduri unice, proteina își păstrează forma și rămâne bogată în imunoglobuline (anticorpi) și lactoferină (parte a sistemului imunitar). Pe lângă toate, materia prima nu conține substanțe chimice.

Datorită concentrației înalte de proteine, produsul dat este alegerea perfectă pentru sportivii care își dau sârguința pentru a obține un corp armonios, dar și o alternativă excelentă pentru persoanele ce sunt la dietă.

Proteina este un material de construcție pentru corpul uman. Acest nutrient este compus din aminoacizi, care sunt obținuți din alimentație sau sunt produși de către corpul uman pentru necesitățile zilnice (însă organismul uman nu poate produce toți aminoacizii). Aportul necesar de aminoacizi diminuează pierderea țesutului muscular în timpul antrenamentelor, dietei sau vieței cotidiene. Odată cu înaintarea în vârstă, practicarea sportului, sau dorința de a crește masa musculară, este necesar de a suplini aportul de proteine din alimentație sau suplimente.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

100 g. | o porție = 25 g.:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

Amestecați în shaker o porție de proteine (25 g = o linguriță dozatoare = 2 linguri de masă cu vârf) cu 200 ml de apă sau lapte degresat. În zilele de antrenament administrați o porție dimineață și o porție îndată după antrenament. În zilele de odihnă, administrați o porție dimineață și una seara.

×

TOP