100% Casein Complex

Ambalaj: 920 g

Preț nou: 850 L
1100 L

PREZENTARE PRODUS

Fuziune dominanta din cazeină micelară. Studiile ştiinţifice în sincronizarea absorbţiei şi tipurile de proteine, ne-au furnizat instrumente necesare pentru a maximiza efectele antrenamentelor. Este o proteină cu absorbţie lentă (spre deosebire de proteinele din zer care au o absorbţie rapidă) care oferă o eliberare susţinută de aminoacizi în circulaţia sanguină circa 7-8 ore. Acest lucru face cazeina ideală când mesele sunt prea departe unul de celălalt sau înainte de a merge la culcare.

Dacă utilizați înainte- şi în timpul -antrenamentului nutrienţi (proteine sau aminoacizi), ar fi de preferat să utilizaţi cazeină ca principala sursă de proteină după – antrenament. Digestie mai lentă face cazeină mult mai anti-catabolică decât proteinele cu absorbţie rapidă, şi utilizarea de aminoacizi din această proteină este mult mai eficientă. Cazeina este ridicat în aminoacizi cruciali cu lanț ramificat (BCAA) și foarte ridicat (mai ridicat ca Zerul), în L-glutamină, practic este un aminoacid esențial foarte important pentru construirea masei musculare.

Cazeină micelară diferă de alte cazeine, deoarece este nedenaturat și există în forma sa naturală, prin urmare, este mult mai ușor de digerat și asimilat de către organism. Nu e de mirare că este cel mai apreciat proteină cu absorbţie lentă, anti-catabolică din lume! Enzimele digestive papaină și Bromelaina – pe lângă contribuția la utilizarea efectivă a aminoacizilor din proteină – pot ajuta, de asemenea cu probleme ale ţesuturilor moi din organism, care rezultă din traume cauzate de antrenament, astfel încât recuperarea și de performanța vor fi în continuare îmbunătățită!

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 3/4 măsură = 30 gr. | 100 gr.:

INGREDIENTE UTILIZATE

High–Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein Concentrate and Calcium Caseinate), White Chocolate Powder, Dextrose, Flavorings (White Chocolate, Maracuja), Flavor Enhancer (Sodium Chloride), L-Glutamine, Taurine, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Digestive Enzymes (Bromelain, Papain).

MOD DE ADMINISTRARE

Recomandat 1-2 porții dizolvat în 300 ml lichid. Ideal înainte de culcare, sau imediat după antrenament.

×

TOP