5-HTP

Ambalaj: 90 caps

Preț nou: 290 L
390 L

PREZENTARE PRODUS

  • Ridică buna dispoziție;
  • Crește rezistența la factorii de stres;
  • Îmbunătățește calitatea somnului;
  • Scade pofta de mîncare;
  • Stimulează producerea hormonilor;
  • Este extras din plantă Griffonia Simplicifolia.

5-HTP (5-hidroxitriptofan) – este o substanță naturală, care se produce în organismul nostru din aminoacidul triptofan, care la rîndul sau este un precursor al serotoninei ( hormonul fericirii ) și melatoninei ( hormonul somnului ). Serotonina reglează o multitudine de procese în organismul nostru – ca exemplu: pragul de durere ( în cazul insuficienței de serotonină în organism durerea se simte cu mult mai puternic ), intensifică activitatea trombocitelor, la fel este un neuromediator și scade intensitatea stărilor de depresie. Melatonina se produce în organismul nostru în orele de noapte și contribuie la o adormire mai rapidă, un somn mai adînc și mai calm. Melatonina relaxează sistemul nervos, participa la reglarea activității sistemului cardiovascular, endocrin și altor sisteme.

Triptofanul este un aminoacid esențial, care nu se produce desinestatator în organismul nostru, corpul nostru obține acest aminoacid din alimentație. În cazul deficienței de triptofan apar stări de depresie, probleme cu somnul, scade forță de muncă, organismul se restabilește mult mai greu. Administrarea suplimentară de triptofan permite rezolvarea problemelor enumerate, însă sa demonstrat că 5-hidroxitriptofanul acționează cu mult mai eficient. Acesta trece peste barier hematoencefalic, și are un efect mult mai puternic ca triptofanul.

În natură 5-hidroxitriptofanul se găsește în cantități destul de mari în semințele plantei Griffonia Simplicifolia, din această cauza acesta ajunge în vînzare sub formă de extract de Griffonia Simplicifolia, care conțîne aproximativ 50-100 mg. de 5-HTP la o tabletă sau capsulă.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 1 capsulă:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

Se recomandă administrarea unei capsule seara sau înainte de somn.

×

TOP