Tribulus

Ambalaj: 100 caps – indisponibil

Preț nou: 200 L
290 L

PREZENTARE PRODUS

Stimulează activitatea hipotalamusului și glandei hipofizare, stimulează secreția hormonului luteinizant, care la rândul său dă comandă testicolelor să producă testosteron. În urma efectuării a numeroase teste clinice, sa demonstrat o eficientă destul de mare a produsului dat în tratarea diverselor forme ale impotenței, creșterea libidoului și senzațiilor orgasmice.

Crește producția hormonului foliculostimulator, sub efectul căruia are loc îmbunătățirea spermotogenezei în testicole (crește volumul ejaculării, concentrația spermatozoizilor și mobilitatea acestora) și creșterea fertilității. Pe lângă îmbunătățirea funcțiilor sexuale, acest produs crește puterea și masa musculară la sportivi, deoarece testosteronul este un hormon cu efect anabolic puternic. Acest supliment este întrebuințat de cei mai buni atleți și culturiști ai lumii.

Se recomandă atât bărbaților cât și femeilor, mai ales după vârstă de 30 de ani, deoarece normalizează secreția hormonului foliculostimulant și hormonului luteinizant de către glanda hipofizara, astfel restabilind balansul sintezei estrogenului, testosteronului și progesteronului.

Administrarea suplimentului trebuie incetata cu 5 zile înainte de începerea menstruației. După reluarea menstruației se permite administrarea suplimentului în continuare. Administrarea suplimentului în perioada menopauzei poate ameliora total sau parțial simptomele menopauzei.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 1 capsula.:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

Se recomandă administrarea 1 capsule de 1-3 ori pe zi, preferabil înaintea mesei.

×

TOP