100% Creatine Monohydrate

Ambalaj: 300 g, 500 g

Preț nou: 350 L
400 L
×
Alegeți ambalajul:

PREZENTARE PRODUS

Creatina volumizează celula musculară, contribuie la creşterea nivelului energetic şi grăbeşte recuperarea post-antrenament. Este folosită de organism la sinteza ATP-ului. Această substanţă, ATP-ul (adenozin trifosfat) reprezintă sursa de energie a contracţiei musculare. Deci, cu cât alimentăm muşchii cu mai multă creatină, cu atât vor produce mai mult ATP.

Principalul efect pozitiv al creatinei ei este acela că ajută la procesul de recuperare a organismului după depunerea de efort.

Studiile efectuate au demonstrat că la consumarea pe termen lung a creatinei monohidrat se constată următoarele creşteri procentuale:

  • Putere maximă cu 10-15%;
  • Media performanţelor cu 5-15%;
  • Exerciţii de tip sprint cu 1-5%;
  • Seriile de repetări cu 5-15%.

În plus, în unele cazuri s-a constatat şi o creştere a masei musculare de până la 5-10%. Deoarece popularitatea creatinei monohidrat este în continuare la cote foarte înalte, iar procesul de producţie al acesteia a devenit o acţiune deloc costisitoare, există foarte multe companii care produc şi comercializează acest produs, calitatea ei diferind foarte mult de la un producător la altul.

Este considerat un posibil tratament al bolilor musculare, neuromusculare, neurologicale şi neurodegenerative. Pentru sportivi este un element preţios din cauza efectului de creştere a forţei şi masei musculare. Un alt efect benefic este îmbunătăţirea performanţei mentale, dovedit de testele cognitive şi de memorie.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

100 gr. | porție = 5 gr.:

INGREDIENTE UTILIZATE

Pharmaceutical grade micronized creatine monohydrate.

MOD DE ADMINISTRARE

În primele 7 zile se recomandă consumarea a 4 porţii (o porţie = 5 gr ) / zi, 2 porţii înainte de antrenament şi 2 porţii imediat după, aceasta reprezentând perioada de încărcare, după aceasta urmeaza faza de menţinere, în care se recomandă consumarea a 2 porţii pe zi, una înainte de antrenament şi una după.

×

TOP