Standard WPC80.eu

Ambalaj: 900 g, 2270 g

Preț nou: 400 L
450 L
×
Alegeți ambalajul:

PREZENTARE PRODUS

Nu doar atletii care se antreneaza intensiv utilizează diete bogate în proteine, dar și persoanele care doresc să piardă în greutate sau să se recupereze dupa o trauma.

În producție, substanțele interzise sau nocive nu sunt utilizate. Tehnologii alimentari au făcut tot posibilul pentru a obține un gust plăcut fără a folosi modificatori dubiosi, cum ar fi aspartam (E951), acesulfam potassium (E950), ciclamați (E952), neohesperidin dihidrochalcone (E959).

Garantat are un conținut ridicat de proteine, care corespunde în totalitate numărului declarat pe ambalaj. Singura sursă este proteina concentrata din zer, care este considerat a fi cea mai bună proteină în rândul produselor din proteine. Nu conține proteine de origine vegetală, în special proteine de soia, care sunt mai puțin valoroase pentru sportivii de atletica grea și a culturistilor.

Nu fac parte din preparatele «îmbogățite» cu glutamine peptidica. Sursa acestui tip de glutamina este glutenul de grâu hidrolizat ,care nu se combină cu suplimentele proteice cu conținut ridicat de proteine. Introducerea in amestecul de proteine a glutaminei peptidice poate reduce costul produsului, ce duce la o reducere a continutului de proteine valoroase, care, potrivit companiei, este un compromis inacceptabil pentru un produs cu adevarat de inalta calitate pentru sportivi.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 3 linguri de masa = 30 gr.:

  • Valoarea calorică: 111 kcal / 473 kJ;
  • Carbohidrați: 4,29 g (inclusiv zahăr: 0,87 g);
  • Proteină: 23,40 g;
  • Grăsime: 0,30 g (inclusiv acizi grași saturați: 0,15 g);
  • Fibră: 0,14 g;
  • Sodiu: 0,09 g;
  • Calciu: 136 mg;
  • Fier: 2,27 mg.

INGREDIENTE UTILIZATE

Concentrat de proteine din zer (din lapte), emulgator – lecitina de rapiță, arome, îndulcitor: sucraloză.

MOD DE ADMINISTRARE

Pentru a prepara o porție, amestecați 30 grame de produs (3 linguri de masa) cu 100-250 ml de apă sau lapte degresat. Luați 1-3 ori pe zi: dimineața după trezire, înainte de antrenament și după antrenament. Serviti imediat după preparare.

×

TOP